Training financiar-contabil la sediul companiei tale

Te-ai gandit vreodata cum un training  financiar-contabil la sediul companiei tale destinat departamentului contabil poate ajuta la motivarea si cresterea performantei angajatilor. Precum si la consolidarea intregii echipe?

Deoarece calitatea si acuratetea informatiilor financiare depind 100% de corectitudinea cu care se introduc documentele in sistemele contabile. Si de aplicarea corecta a tratamentelor contabile pentru diferitele tranzactii de business. Iti propunem un training personalizat dedicat departamentelor financiar-contabile si, in special, angajatilor care se ocupa cu introducerea datelor primare in sistemele contabile.

Un training, chiar daca este destinat unor departamente specializate, nu trebuie sa fie vazut doar ca o prezentare a unor notiuni tehnice. Permite trainerului sa personalizeze programul pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice companiei si implicit a participantilor. Iar pe langa plusul de cunostinte contabile si fiscale, sesiunile de training vor aduce si o serie de alte beneficii.

BENEFICII COMPANIE

1.Diminuarea riscurilor fiscale
2.Motivarea angajatilor prin dezvoltarea profesionala
3.Reducerea erorilor generate de aplicarea unor tratamente contabile gresite
4.Schimbarea atitudinii si depasirea stereotipurilor privind functia de contabil
5.Cresterea performantei la nivelul departamentului financiar-contabil prin reducerea ratei de eroare si constientizarea impactului activitatii prestate
6.Diminuarea timpului alocat procesului de verificare lunara a tranzactiilor introduse in contabilitate
7.Imbunatatirea comunicarii nu doar la nivelul departamentului financiar-contabil, ci si asigurarea unei comunicari fluente cu alte departamente

TRAINING s. n. Antrenament, pregătire. [Pr.tréĭning] – Cuv. engl.

TRÁINING s. n. (sport; rar) antrenament. (< engl. training)

training s. n. Antrenament, pregătire ◊ „Am aflat de inițiativa înființării unui centru de jurnalism (training) sub auspiciile Fundației pentru Jurnalism Independent din New York.” R.l. internaț. 14 XI 94 [pron. tréining] (din engl. training; cf. fr. training; DMC 1975; DN3cuv. este relativ vechi în rom. cu sensul „haină pentru sport”)

TRÉNING, treninguri, s. n. Îmbrăcăminte (sportivă) de flanelă, alcătuită din bluză și pantaloni din tricot. [Scris și: training] – Din engl. training.