Unele societăți înființate cu mult timp în urmă au avut stabilită de la început o durată mai scurtă de funcționare. În momentul în care doriți ca acea societate să își continue activitatea, este necesară înregistrarea prelungirii duratei de funcționare.

Procesul poate dura între 10 și 45 de zile lucrătoare.

• Carte de identitate asociat/asociați/administrator
  • Copie Act Constitutiv
  • Copie de pe certificatul de înregistrare al societatii

800  Lei (taxe de Registru și onorariu inclus)

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București   la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom tehnoredacta documentele, vom completa toate cererile și formularele necesare închiderii punctului de lucru.

Vom pregăti, vom depune, vom ridica și vom înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.