Modificarea obiectului principal de activitate intervine atunci când cel trecut în actul constitutiv nu mai corespunde cu activitatea pe care doriți să o desfășurați sau doriți să vă adaptați mai bine cerințelor pieței. Procesul durează între 5 și 7 zile lucrătoare.

• Carte de identitate asociat/asociati/administrator
  • Certificatul de Înregistrare a Societății – original
  • Certificatele constatatoare emise în baza declarațiilor-tip pe propria răspundere pentru autorizarea activității, emise la înfiiițare, de la sediul social/punct de lucru dacă este cazul și beneficiari și/sau terți) – în original
  • Copie act constitutiv

700 lei

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București   la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom tehnoredacta documentele, vom completa toate cererile și formularele necesare închiderii punctului de lucru.

Vom pregăti, vom depune, vom ridica și vom înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.