Înființarea unei  IF (Întreprindere Familiară)

Durează între 3 și 5 zile lucrătoare din momentul in care dosarul este pregătit pentru ONRC.

Este necesar să pregătiți trei denumiri.

IF-ul poate avea angajați.

Acte necesare

• Carte de identitate titulari – membri de familie până la gradul IV inclusiv
  • 3 variante de denumire
  • Acte de studii (în domeniul în care se dorește autorizarea)
  • Specimenul de semnătură al reprezentantului Întreprinderii Familiale – obținut la notariat
  • Dovadă de proprietate pentru adresa la care se va stabili sediul profesional (contract de vânzare-cumpărare, donație, certificat de moștenitor, contract de închiriere vizat de Administrația Financiară etc., acordul vecinilor cu pereți comuni dacă sediul va fi la bloc)
  • Specimen de semnatură dat la notariat
  • Procură specială pentru reprezentantul Întreprinderii Familiale desemnat prin acordul de constituire (înscris sub semnătură privată)

290 lei (taxe de Registru și onorariu inclus)

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București  la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom pregăti, depune, ridica și înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.