Înființarea unei II (Întreprindere Individuală)

Durează între 3 și 5 zile lucrătoare din momentul in care dosarul este pregătit pentru ONRC.

În cazul II întreaga răspundere pentru datoriile acumulate de întreprindere revin persoanei fizice  care deține acest statut. Spre deosebire de S.R.L., contabilitatea pentru I.I. se ține în partidă simplă. II-ul poate avea angajați.

Acte necesare

• Carte de identitate titular
  • Acte de studii (în domeniul în care se dorește autorizarea) sau documente din care să reiasă experiența profesională în domeniul în care se dorește autorizarea
  • Dovadă de proprietate pentru adresa la care se va stabili sediul profesional (contract de vânzare-cumpărare, donație, certificat de moștenitor, contract de închiriere vizat de Administrația Financiară etc., acordul vecinilor cu pereți comuni dacă sediul va fi la bloc)
  • Specimen de semnatură dat la notariat
  • Procură notarială pe numele consultantului Fabricii de Firme care se va ocupa de depunerea dosarului la Registrul Comerțului

290 lei (taxe de Registru și onorariu inclus)

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București   la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom pregăti, depune, ridica și înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.