Dacă într-o locație ce figura ca punct de lucru nu se mai desfășoară activitate, persoana juridică are obligația să înregistreze închiderea punctului de lucru mai întâi la Registrul Comerțului, apoi la ANAF. Procesul poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare.

• Copii de pe actele de identitate ale asociatului/asociaților
  • Copie de pe Certificatul de Înregistrare a Societății
  • Certificatul constatator (în original) pentru punctul de lucru care urmează să fie închis

400 lei

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București   la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom tehnoredacta documentele, vom completa toate cererile și formularele necesare închiderii punctului de lucru.

Vom pregăti, vom depune, vom ridica și vom înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.