Fuziuni si achizitii (M&A)

Indiferent de motivul care v-a determinat sa luati decizia de fuziuni si achizitii (M&A),a fuziona sau de a achizitiona o noua companie, este esential sa planificati si sa implementati corespunzator intregul proces de fuziune sau achizitie (M&A). O planificare si o implementare corecta, de succes, poate fi obtinuta numai printr-o colaborare cu experti  fiscali si juridici.

Echipele noastre de consultanti juridici si fiscali, prezente atat la nivel local cat si international, sunt pregatite sa va sprijine deciziile de natura strategica in afaceri, prin furnizarea de servicii in domeniile:

• Due dilligence fiscal si financiar
    • Structurare fiscala si juridica a tranzactiilor
    • Asistenta fiscala si juridica completa in timpul procesului de achizitie a unei companii sau a grupurilor de companii
    • Fuziuni, diviziuni si reorganizari
    • Servicii de consultanta/ implementare post-tranzactie
    • Preturi de transfer

Prin urmare, veti fi sprijiniti pe parcursul tuturor etapelor parcurse anterior, in timpul si dupa efectuarea tranzactiei, pentru atingerea eficientei dorite si a avea control asupra intregii afaceri: atat a celei desfasurata anterior precum si a celei noi.

fuziune sf [At: NEGRUZZI, S. I, 310 / P: ~zi-u~ / V: (înv~ie / Pl~ni / E: fr fusion, lat fusio, -onis

1 Contopire. 2 (Pol) Contopire a unor organizații, grupări, partide etc. într-o singură unitate omogenă. 3 (Ecn) Reorganizare, prin contopire, într-o singură unitate omogenă a unor întreprinderi sau a unor instituții. 4 (Fizșîs ~ nucleară) Reacție nucleară constând în contopirea a două sau a mai multe nuclee atomice ușoare într-unul mai greu. 5 (Fiz) Topire a unui corp la o temperatură mai înaltă decât temperatura mediului ambiant. 6 (FizîsPunct de ~ Temperatură de topire.

FUZIÚNE, fuziuni, s. f. 1. Contopire a două sau mai multe state sau a două sau mai multe partide într-unul singur ori a două sau mai multe organizații într-una singură. 2. Reorganizarea, prin contopire, într-o singură unitate omogenă a unor întreprinderi sau a unor instituții. 3. Contopire a două sau mai multe nuclee atomice ușoare într-unul mai greu. 4. Topire a unui corp la o temperatură mai înaltă decât temperatura mediului ambiant. ◊ Punct de fuziune = temperatură de topire. 5. Reacție nucleară de sinteză a unui nucleu greu, mai stabil, din două nuclee ușoare, însoțită de degajarea unei energii egală cu diferența dintre energia de legătură a nucleului rezultat și cea a nucleelor ușoare. [Pr.-zi-u-] – Din fr. fusion, lat. fusio, -onis.

FUZIÚNE, fuziuni, s. f. 1. Contopire a două sau mai multe state sau a două sau mai multe partide într-unul singur ori a două sau mai multe organizații într-una singură. 2. Reorganizarea, prin contopire, într-o singură unitate omogenă a unor întreprinderi sau a unor instituții. 3. Contopire a două sau mai multe nuclee atomice ușoare într-unul mai greu. 4. Topire a unui corp la o temperatură mai înaltă decât temperatura mediului ambiant. ◊ Punct de fuziune = temperatură de topire. [Pr.-zi-u-] – Din fr. fusion, lat. fusio, -onis.

Scrie un mesaj

Ai o intrebare?