Extinderea obiectului secundar de activitate presupune adăugarea altor coduri CAEN la cele existente deja în Actul Constitutiv.

Procesul durează între 5 și 7 zile lucrătoare.

• Certificatul de Înregistrare – în original
  • Certificate constatatoare emise la înființarea societății – în original
  • Actul Constitutiv – original sau copie
  • Actele de identitate ale asociaților și administratorului

700  Lei (taxe de Registru și onorariu inclus)

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București   la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom tehnoredacta documentele, vom completa toate cererile și formularele necesare închiderii punctului de lucru.

Vom pregăti, vom depune, vom ridica și vom înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.