Declaratii fiscale si alte servicii fiscale administrative (compliance)

Asistenta noastra in domeniul fiscal,declaratii fiscale si alte servicii fiscale administrative (compliance), asigura o administrare corecta si la zi a tuturor impozitelor si taxelor locale, directe si indirecte, jucand un rol esential in mentinerea activitatilor recurente ale companiei dumneavoastra la cel mai ridicat nivel.

Alegerea pachetului de servicii privind declaratiile fiscale si alte servicii fiscale administrative, va ajuta sa economisiti timpul si resursele alocate in mod normal pentru activitati obligatorii precum: pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, solutionarea solicitarilor autoritatilor fiscale locale si reprezentare pe parcursul inspectiilor fiscale.

Pe masura ce afacerea dumneavoastra se dezvolta, veti beneficia de experienta si know-how-ul unei echipe dedicate de consultanti fiscali, cu expunere pe diverse taxe sau zone de raportare, indiferent de complexitatea spetei:

• Impozit pe profit
    • Impozitul pe veniturile obtinute din Romania de nerezidenti
    • Impozit pe venit
    • TVA
    • Intrastat
    • Raportari BNR
    • Accize
    • Inregistrare fiscala
    • Recuperare creante fiscale

In plus, vom folosi intotdeauna cunostintele si experienta noastra in taxele si impozitele locale si internationale, pentru a oferi cele mai bune solutii de optimizare fiscala a fluxului de numerar si servicii de planificare fiscala.

impunere sf [At: ȘINCAI, HR. I, 48 / Pl~ri / E:

impune1 Constrângere (1). 2 Aplicare a unei pedepse, a unei prevederi etc. Si: impozare (1), impozat1 (1). 3 (Fin) Operație fiscală care constă în stabilirea persoanei, a termenului și a sumei ce urmează să fie plătită statului ca impozit Si: impozare (2), impozat1 (2). 4 (Ccr) Impozit (1). 5 Impresionare. 6 Afirmare. 7 Biruire (2). 8 (În ritul catolic; îs) ~a mâinilor Binecuvântare prin punerea mâinilor pe capul cuiva.

IMPÚNERE, impuneri, s. f. Acțiunea de a (se) impune și rezultatul ei. ♦ (Fin.) Operație fiscală care constă în stabilirea persoanei, a termenului și a sumei ce urmează să fie plătită statului ca impozit; (concr.) impozit. – V. impune.

IMPÚNERE, impuneri, s. f. 1. Acțiunea de a impune; silă, constrîngere. Cestiunea… își va afla prin impunere o soluțiune. ODOBESCU, S. III 480. 2. Așezarea, stabilirea unui impozit, a unei obligații fiscale.

IMPÚNERE s.f. Acțiunea de a (se) impune; constrângere. ♦ Operație fiscală constând în stabilirea impozitelor; ♦ (concr.) impozit. [< impune].

IMPÚNERE s. f. acțiunea de a (se) impune; constrângere. ◊ impozit. (< impune)

impune [At: RUSSO, S. 77 / V: (nobîm~ / Pzi: impun / E: lat imponere1-2 vtr A (se) constrânge (pe sine însuși sau) pe cineva să accepte sau să urmeze ceva împotriva voinței sale Si: a (se) obliga3 vt A face ca o idee, o măsură, o directivă etc. să fie acceptată și urmată Si: (rar) a impoza (1). 4 vt A face necesară îndeplinirea unei acțiuni Si: (rar) a impoza (2). 5 vt A aplica o pedeapsă, o prevedere etc. Si: (rar) a impoza (3). 6 vrim A trebui. 7 vt (Fin) A supune pe cineva unui impozit Si: (rar) a impoza (4). 8 vi A impresiona (prin dimensiuni, calități etc.Si: (rar) a impoza (5). 9 vr A căpăta prestigiu Si: a se afirma10 vr A birui (1). 11 vt (În ritul catolic; îeA ~ mâinile A pune mâinile pe capul cuiva pentru binecuvântare. 12 vt A face ca o persoană să devină respectată, stimată sau temută.

IMPÚNE, impun, vb. III. 1. Tranz. A face ca o idee, o măsură, o directivă etc. să fie acceptate și urmate; a face necesară îndeplinirea unei acțiuni; a constrânge pe cineva să accepte, să facă ceva; a obliga. 2. Intranz. A insufla cuiva respect, stimă, teamă etc. ♦ Tranz. A face ca cineva să devină respectat, stimat sau temut. ♦ Refl. A căpăta prestigiu, a se afirma; a învinge, a birui. 3. Tranz. A supune pe cineva la plata unui impozit. [Perf. s. impusei, part. impus] – Din lat. imponere (refăcut după pune; cu sensuri după fr. imposer).