Schimbările continue care au loc în piață și în societate, în general, duc, în mod natural, la apariția unor noi activități. Firmele care doresc să urmeze noi abordări se pot confrunta cu faptul că acea activitate nu este încă autorizată de autoritățile competente. Pentru a putea desfășura orice activitate cuprinsă în obiectul de activitate din actul constitutiv. Trebuie ca acea activitate sa fie autorizata de Direcția Sanitar Veterinară (DSV), Direcția de sănătate publică (DSP). Agenția pentru Protecția Mediului (APM) și Inspectoratul Teritorial de muncă (ITM).

În urma solicitării se va emite un Certificat constatator cu activitățile pe care le puteți desfășura și pe care puteți emite facturi și chitanțe. A nu se confunda cu autorizațiile obținute pentru anumite activități cu statut special (Agenții de turism, restaurant, salon de înfrumusețare etc).

Consultanții Coltuc si Asociatii sunt pregătiți să vă sprijine în procesul de autorizare a unor noi activități, care durează între 3 și 5 zile lucrătoare.

• Carte de identitate asociat/asociați
  • Copie de de certificatul de înregistrare
  • Copie act constitutiv

300 lei

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul Coltuc si Asociatii din Mun. București   la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Coltuc si Asociatii, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

Vom tehnoredacta documentele, vom completa toate cererile și formularele necesare închiderii punctului de lucru.

Vom pregăti, vom depune, vom ridica și vom înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.