recuperari creante

Recuperari creante

Recuperari creante

Coltuc si Asociatii Sai te ajuta in cazul recuperari creante , proceselor cu bancile precum si alte procese de natura juridica. Suntem foarte buni in ceea ce facem.Vezi #livecoltuc.Avem pentru dvs. consultanta online GRATUITA . 

Monitorizarea datoriilor

Platile intarziate sau facturile restante afecteaza afacerea dvs. si creeaza costuri inutile. Prin predarea procesului de monitorizare si de colectare creante catre Coltuc si Asociatii Sai .  Firma de recuperare specializata in colectarea etica si rapida. Va veti usura de povara datoriilor neincasate din partea persoanelor juridice sau fizice si va veti puteti concentra pe dezvoltarea companiei dumneavoastra.

Coltuc si Asociatii Sai va mentine legatura cu clientul si va recupera suma finala in numele dvs. Coltuc si Asociatii Sai are o vasta experienta si o expertiza de neegalat in gestionarea datoriilor. Strategiile noastre de recuperare si colectare asigura o buna recuperare a facturilor neincasate.

  • Expertiza si experienta Intrum in recuperare de sume neincasate asigura plati mult mai rapide
  • Salvati timp si bani cu externalizand servicul de recuperare creante
  • Buna reputatie Intrum va poate ajuta in a va bucura de plati mult mai rapide
  • Fara costuri fixe – Platiti doar un mic comision din ceea ce incasam. Solicitati oferta pentru colectare de creante, mai jos.

Achizitie portofolii neperformante

Chiar si atunci cand ati renuntat la creantele neincasate, aceastea pot fi purtatoare de valoare si pot fi incluse in fluxul de numerar. Coltuc si Asociatii Sai poate prelua suma neincasata, creanta inregistrata de compania dvs. si astfel va aduce imbunatatiri in fluxul de numerar iar consumatorii vor fi ajutati in procesul de plata a sumelor restante.

Costul solicitarii rambursarii din partea unui client care nu plateste este adesea mai mult decat cel datorat. Coltuc si Asociatii Sai este dispus sa preia datoria de la dvs. la un procent din valoarea sa nominala, procentul depinzand de calitatea datoriei. Va platim imediat portofoliul achizitionat iar apoi Coltuc si Asociatii Sai se va ocupa de recuperarea platilor restante sau a facturilor neincasate, utilizand strategii si metode etice care asigura o rata de succes crescuta.

Partea indatorata are de asemenea de castigat, intrucat Coltuc si Asociatii Sai poate oferi planuri individuale care sunt calibrate pe capacitatea fiecarui consumator de a plati. Coltuc si Asociatii Sai cumpara datorii si portofolii de creante de la orice tip si orice dimensiune a companiei, inclusiv institutii de credit, intreprinderi private si publice sau organisme guvernamentale.

 

Multumim

%d blogeri au apreciat: