Drept penal

Drept penal  Având la bază o vastă experienţă dobândită din cazurile complexe în care au fost angrenați, avocaţii din cadrul Coltuc si Asociații au câştigat încrederea clienţilor. Apărându-le interesele la cele mai înalte standarde şi garantându-le astfel exercitarea drepturilor în deplinătatea acestora prin strategii bine pregătite.

Oferim :

-asistenţă şi reprezentare atât în faza de urmărire penal in faţa organelor de cercetare penală şi a procurorului

-în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi

-în faţa judecătorului de cameră preliminară

-cât şi în faţa completelor de judecată, în faza judecăţii.

Asistenţa de care puteţi beneficia priveşte şi dosarele penale aflate în apel sau în cai extraordinare de atac.

Avocaţii noştri parteneri oferă asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente.

Asistenţa de către un avocat în procesul penal implică în primul rând asistarea şi reprezentarea în faza de urmărire penală. Care se materializează prin redactarea de cereri, asistarea la efectuarea diverselor acte de urmărire penală. Precum audierea suspecţilor / inculpaților, cercetări la faţa locului, reconstituiri, percheziții etc.

Totodată, dacă în cauză se iau măsuri preventive, cum ar fi măsura controlului judiciar sau arestului la domiciliu ori arestarea preventivă. Societatea noastră asigură asistență pe toată durata acestor proceduri judiciare.

Pentru faza de judecată a procesului penal, avocații noștri asigură servicii de asistență complete. Incepând cu formularea strategiei de apărare până la redactarea oricăror acte în asigurarea unei apărări efective . Si concrete a clientului, precum și susținerea orală a cauzei în fond, apel sau cai extraordinare de atac.

Urmariti-ne pe:
error