Despre noi

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

#livecoltuc – coltucsiasociatii.ro Manager Coltuc Marius Vicentiu
Whatsapp 0745 150 894
Cine suntem?
Suntem Coltuc si asociatii Sai cea mai buna firma de consultanta firme si afaceri CIF 33083673  J40/4888/2014 Bdul.Constantin Brancoveanu 116 Sectorul 4 .
Ce facem?
Daca v-ati gandit sa infiintati o firma sau un pfa va putem ajuta cu cateva sfaturi
Daca aveti o firma va putem ajuta cu tot ce este necesar pentru functionarea dvs. si anume: servicii legale,servicii contabilitate,obtinere avize,autorizatii … cam „tot ce misca” in firma dvs.
Noi am introdus conceptul #factotpentrufirmata care implica rezolvarea tuturor problemelor dvs.
Serviciile noastre se adreseaza si firmelor si persoanelor fizice .
Cateva video uri

[/column]

[column_1 width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]