Cum recuperam creantele,datoriile si debitele in 2021

Recuperare Creante”, „Recuperari Debite”, „Recuperam Datoriile” in proceduri legale bine-stabilite . Cere o oferta de recuperare la Coltuc si Asociatii

Cum recuperam creantele,datoriile si debitele in 2021

Cea mai des intalnita problema in cadrul relatiilor comerciale dintre persoanele juridice din Romania, este neincasarea la scadenta a facturilor fiscale emise. Din acest motiv agentii economici romani raman de multe ori cu facturi neincasate si sume de bani nerecuperate, ceea ce inseamna in mod automat micsorarea profiturilor societatilor comerciale ce provoaca pierderi insemnate la intocmirea exercitiului financiar anual.

RECUPERARI CREANTE, DEBITE, DATORII PE CALE AMIABILA

Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind :
 1.1 DEPARTAMENTUL INVESTIGATII:
 -investigatii ale solvabilitatii debitorului, persoana fizica sau societatii comerciale debitoare, privind verificarea existentei bunurilor mobile si imobile, precum si situatia economico-financiara a acestuia;

investigatii pentru identificarea asociatilor si administratorilor societatii, precum si cota parte la aportul lor in societate;
 verificarea debitorului daca mai are inregistrate alte dosare de judecata sau de executare silita pe rolul instantelor de judecata - tribunal sau judecatorie;

pe baza informatiilor culese de catre departamentul investigatii , se stabileste impreuna cu clientul / partenerul nostru, modalitatea de actiu ne in vederea recuperarii creantei, in timpul cel mai scurt posibil de la preluarea dosarului.
 1.2 DEPARTAMENTUL NEGOCIATORI:

contactări telefonice repetate si nelimitate in vederea obtinerii acordului debitorului pentru efectuarea platii sumelor restante de bani catre clientul nostru;
 -obtinerea unui angajament de plata scris din partea debitorului in vederea esalonarii sumelor restante de bani;

notificari nelimitate ca numar, transmise catre debitori prin posta, curier rapid, fax, e-mail ;
 intalniri directe cu debitorul, fie la sediul societatii noastre, fie la sediul debitorului;
 RECUPERARI CREANTE, DEBITE, DATORII PE CALE JUDECATOREASCA PRIN AVOCATII EXTERNI COLABORATORI

Acest pas se face numai in momentul in care au fost epuizate toate mijloacele posibile de recuperare / colectare a sumelor restante de bani pe cale amiabila pentru clientul / partenerul nostru. Impreuna cu clientul nostru si numai dupa o atenta si stricta evaluare a dosarului in cauza, acesta urmeaza a fi inaintat in instanta de judecata competenta, conform legislatiei in vigoare, pentru solutionarea diferendului financiar prin hotarare / sentinta judecatoreasca.

%d blogeri au apreciat: