Servicii Recuperare Datorii – ColtuC Si AsociaTii

Servicii Recuperare Datorii – ColtuC Si AsociaTii / Creante Neincasate? Colectam Si Recuperam Creantele Rapid! Onorariu la succes. Proceduri eficiente. Recuperare rapida. No Win, No Fee. Servicii: Recuperare creante, Consultanta afaceri, Management datorii.Firma specializata in recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii. Nu percepem comision pentru administrare dosarului.

Colțuc și Asociații este o firmă de avocatură cu sediul în București, care oferă servicii juridice complexe și de înaltă calitate. Firma a fost fondată în anul 2005 de către avocatul Gabriel Colțuc și are o vastă experiență în toate ramurile dreptului, cu accent pe dreptul penal și comercial.

Echipa Colțuc și Asociații este formată din avocați cu experiență și specializare în diverse domenii, inclusiv drept penal, comercial, muncă, proprietate intelectuală, energie și resurse naturale, drept bancar și finanțe, arbitraj și mediere, drept administrativ și altele.

Firma oferă servicii juridice complexe, inclusiv consultanță juridică, asistență și reprezentare în instanță, arbitraj și mediere, negociere și redactare de contracte și alte documente juridice.

Firma Coltuc și Asociații este cunoscută pentru abordarea sa personalizată a fiecărui caz, încercând mereu să identifice cele mai bune soluții pentru clienții săi. Avocații firmei Colțuc și Asociații sunt dedicați și pasionați de munca lor, oferind clienților lor suport și asistență de înaltă calitate în orice moment.

Printre clienții firmei Colțuc și Asociații se numără companii naționale și internaționale, instituții publice și persoane fizice. Firma a obținut o reputație excelentă în rândul clienților săi, datorită abordării sale personalizate, încredinței și profesionalismului.

În concluzie, Colțuc și Asociații este o firmă de avocatură cu o vastă experiență în toate ramurile dreptului, oferind servicii juridice de înaltă calitate, personalizate și cu abordare dedicată pentru fiecare caz în parte. Cu o echipă de avocați specializați și pasionați, firma a obținut o reputație excelentă în rândul clienților săi și este recomandată ca fiind un partener de încredere în problemele juridice.

https://www.facebook.com/mirceabravo/videos/2678287849096388

ATI AJUNS LA FIRMA COLTUC SI ASOCIATII SAI CU O EXPERIENTA DE PESTE 17 ANI IN RECUPERARI DATORII,CREANTE SI DEBITE

Ce este o creanta? 

O entitate care vinde un produs sau presteaza un serviciu si emite factura catre o persoana fizica/juridica poate spune ca detine o creanta asupra debitorului care incepe de la data scadenta a facturii/termenul contractual agreat. In momentul in care debitorul achita suma datorata, putem vorbi despre “stingerea creantei

Creante Neincasate? Colectam si Recuperam creante rapid!

Procesul de recuperare creante poate fi neplacut si de lunga durata. Expertii nostri vin in intampinarea acestei probleme prin tehnici eficiente de recuperari creante 

Ce tipuri de creante preluam spre recuperare?

Expertiza in procesul de recuperare creante sau colectare debite, creante comerciale, rezultate din asigurari, creante din domeniul comunicatiilor, etc. De asemenea, desfasuram cu succes demersurile necesare pentru colectare creante datorate de institutiile statului, indiferent de natura acestora. Procedura de recuperare aplicata in fiecare din aceste tipuri de creante este adaptata conform cadrului legal in vigoare.

Servicii Recuperare Datorii – ColtuC Si AsociaTii

Serviciul de recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasatecontracte neonorateimprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Nu recuperam, Nu platiti nimic!

  • nu percepem comision pentru administrare dosarului;
  • nu percepem comision pentru interogarile comercial – juridice;
  • pentru creante cu documente justificative incomplete, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa de administrare a dosarelor

Lasă un comentariu