(P) Oferim recuperare rapida de creante

Cauti Recuperare Creante? (P) Oferim recuperare rapida de creante pe email, messenger facebook ,whatsapp, skype, telegram si signal . Suntem Coltuc Si Asociatii Sai


Aveți de recuperat facturi restante? Aici găsiți soluții eficiente. Noi suntem Coltuc Si Asociatii Sai

https://ro.pinterest.com/pin/813181276467643395/

Cuprins articol:

1. Ce inseamna un recuperare creante?

2. Cu ce te ajuta recuperarile de creante?

3. Ce mai cauta oamenii ca si cautari similare „recuperare creante”

4. Sondaj de incredere in recuperare creante

5. Video recuperare creante

6. Concluzii

1. Ce inseamna un recuperare creante?

Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Serviciul de recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasatecontracte neonorateimprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Pentru a putea demara procedura de recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. In prima faza vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila. Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind: investigatii ale solvabilitatii debitorului, bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari, intalniri directe. In 90% din cazuri aceasta metoda si-a dovedit eficienta.

In cazul in care, in urma acestor demersuri, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, vom demara procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin avocatii externi afiliati

2. Cu ce te ajuta recuperarile de creante?

Cea mai buna strategie pentu recuperarea de creante in timpul pandemiei de COVID-19?

1. ASIGURATI-VA CA AVETI O CONFIRMARE SCRISA A PRETENTIEI DUMNEAVOASTRA

Este important sa faceti acest lucru intotdeauna, dar cu atat mai mult in timpul pandemiei de COVID-19. Ii puteti solicita sa scrie acest acord pe hartie sau sa il  trimita prin e-mail. Aceasta propunere va fi o dovada a pretentiei dumneavoastra.

Multi debitori vor sustine ca nu pot redacta un acord de plata esalonata momentan, deoarece nu sunt siguri cand vor obtine venituri din nou. In acest caz, rugati debitorul sa faca o propunere conform careia va plateste o mica parte din suma datorata in primele trei luni (aprilie, mai si iunie), iar restul sumei incepand cu luna iulie. Primind aceasta confirmare scrisa va asigurati ca pretentia dumneavoastra nu va putea fi contestata ulterior. Acest lucru poate simplifica procedura de colectare a sumei restante, deoarece nu va mai fi nevoie sa demarati un proces costisitor si anevoios pentru o disputa comerciala nejustificata.

AVETI DISPUTE COMERCIALE? SOLUTIONATI-LE ACUM!

Printre creantele dumneavoastra de incasat, aveti, probabil, si creante contestate. Este foarte important sa solutionati disputele comerciale cat mai curand posibil. La urma urmei, exista sanse ca debitorul dumneavoastra sa mai dispuna inca de mijloacele financiare necesare pentru plata facturii. Peste cateva luni, insa, lucrurile se pot schimba. Ne indreptam catre o recesiune, care va cauza falimentul multor antreprenori. Asadar, acestia nu vor mai putea sa isi indeplineasca obligatiile privind plata la sfarsitul verii.

3. AFLATI DACA NEPLATA SI/ SAU AMANAREA PLATII SUNT INTR-ADEVAR CAUZATE DE COVID-19

Am observat ca si debitorii care continua sa isi desfasoare activitatea si au posibilitatea de a-si achita facturile folosesc pandemia de coronavirus (COVID-19) ca scuza. Debitorul dumneavoastra sustine, de asemenea, ca nu poate efectua plata din cauza crizei actuale? Solicitati documente doveditoare. Daca intr-adevar debitorul dumneavoastra nu are la dispozitie mijloacele financiare necesare pentru a efectua plata, ar trebui sa poata oferi dovezi

4. ATENTIE LA SOCIETATILE DIVIZATE!

Am observat ca din ce in ce mai multe societati infiinteaza noi societati. Asadar, exista o posibilitate foarte mare ca acestea sa fie divizate astfel: datoriile raman pe numele vechii societatii, in timp ce noua societate isi desfasoara operatiunile. Asadar,deseori vechea societate ii face o propunere creditorului, iar daca acesta nu este de acord, vechea societate poate sterge, pur si simplu, facturile restante. Asigurati-va ca sunteti la curent cu orice schimbari din Registrul Comertului. Deseori, aceste informatii pot indica viitorul debitorului dumneavoastra.

5. RATINGUL DE CREDIT A DEVENIT MULT MAI DIFICIL

Care este valoarea unui raport de credit in ziua de astazi? O companie poate sa aiba un scor de credit mare, dar sa nu aiba, de fapt, posibilitatea de a-si indeplini obligatiile privind plata. Bonitatea multor companii a suferit multe schimbari in ultima perioada. Prin urmare, este foarte important sa pastrati legatura cu debitorul dumneavoastra si sa ii monitorizati situatia zilnic sau saptamanal. O astfel de abordare va fi mai eficace decat un raport de credit.

6.CONTACTATI UN SPECIALIST

Doriti mai multe informatii despre recuperarea de creante? Nu ezitati sa contactati COLTUC SI ASOCIATII SAI

3. Ce mai cauta oamenii ca si cautari similare „recuperare creante”

Căutări similare

Firme recuperare creante

Firme de recuperare creante persoane fizice

Firme recuperare creante bucuresti

Comision recuperare creante

Ce inseamna recuperare creante

Firma recuperare creante kruk

Recuperare creante

Departament recuperare creante

4. Sondaj de incredere in recuperare creante

Votati aici

https://www.strawpoll.me/42758377

5. Video recuperare creante

6. Concluzii

Ne concentrăm pe recuperare creante, pentru ca dumneavoastra sa va concentrati pe cresterea afacerii

Indiferent de dimensiunea firmei caruia ii sunteti dedicati, fie ca este un IMM sau o corporatie, suntem convinsi ca ar trebui sa va dedicati cresterii afacerii si nu procesului de colectare creante si facturi neincasate.

Prin managementul platilor restante, intr-o maniera corecta si etica, COLTUC SI ASOCIATII SAI va va ajuta sa incasati in timpul cel mai scurt facturile neincasate si sa diminueze creantele restante. Asa va veti bucura de mai mult timp disponibil pentru a face ceea ce stiti cel mai bine – sa va dezvoltati afacerea si sa-i aduceti valoare adaugata.

Lasă un comentariu