Servicii Recuperare Datorii – ColtuC Si AsociaTii

0 Reviews

(0)
0Votes

Servicii Recuperare Datorii – ColtuC Si AsociaTii / Creante Neincasate? Colectam Si Recuperam Creantele Rapid! Onorariu la succes. Proceduri eficiente. Recuperare rapida. No Win, No Fee. Servicii: Recuperare creante, Consultanta afaceri, Management datorii.Firma specializata in recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii. Nu percepem comision pentru administrare dosarului.

ATI AJUNS LA FIRMA COLTUC SI ASOCIATII SAI CU O EXPERIENTA DE PESTE 17 ANI IN RECUPERARI DATORII,CREANTE SI DEBITE

Ce este o creanta?

O entitate care vinde un produs sau presteaza un serviciu si emite factura catre o persoana fizica/juridica poate spune ca detine o creanta asupra debitorului care incepe de la data scadenta a facturii/termenul contractual agreat. In momentul in care debitorul achita suma datorata, putem vorbi despre “stingerea creantei

Creante Neincasate? Colectam si Recuperam creante rapid!

Procesul de recuperare creante poate fi neplacut si de lunga durata. Expertii nostri vin in intampinarea acestei probleme prin tehnici eficiente de recuperari creante

Ce tipuri de creante preluam spre recuperare?

Expertiza in procesul de recuperare creante sau colectare debite, creante comerciale, rezultate din asigurari, creante din domeniul comunicatiilor, etc. De asemenea, desfasuram cu succes demersurile necesare pentru colectare creante datorate de institutiile statului, indiferent de natura acestora. Procedura de recuperare aplicata in fiecare din aceste tipuri de creante este adaptata conform cadrului legal in vigoare.

Servicii Recuperare Datorii – ColtuC Si AsociaTii

Serviciul de recuperare creante, recuperare debite, recuperare datorii va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasatecontracte neonorateimprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.

Recuperare creante, Recuperare debite, Recuperare datorii

Nu recuperam, Nu platiti nimic!

• nu percepem comision pentru administrare dosarului;
  • nu percepem comision pentru interogarile comercial – juridice;
  • pentru creante cu documente justificative incomplete, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa de administrare a dosarelor