Cele mai bune afaceri online in pandemie

1. Lansează-ți un blog
idei de afaceri
Te gândești că blogging-ul nu mai este o afacere profitabilă? Ei bine, te înșeli. Amarnic. Zeci sau poate chiar sute de mii de persoane de pe întreg globul creează zilnic conținut de calitate pentru teme cât se poate de diverse, prin intermediul cărora generează venituri substanțiale.
Printre ele, vom enumera gătitul, filme, teatre, lifestyle, sfaturi despre antrenamente, fitness, diete, afaceri, finanțe personale, animale de companie și multe, multe altele.
Cum să transformi blogurile în afaceri de succes, te întrebi? Ei bine, printr-o combinație de subscriberi prin email, marketing afiliat, sponsorizări din partea diverselor firme care vor dori să își facă reclamă pe blog-ul tău etc.
Primul, și probabil cel mai important pas spre lansarea acestei idei de afaceri 2020, ar fi să găsești o temă de interes, care s-ar plia pe cunoștințele și experiența ta.
Nu contează că nu știi programare, vei găsi o mulțime de freelanceri gata să te ajute în lansare și întreținerea blog-ului, pentru sume de bani nu foarte mari.
2. Design grafic
idei de afaceri 2020
Nu spunem că nu ar ajuta să ai deja și ceva experiență în designul grafic, dacă dorești să îți deschizi o afacere în acest domeniu. Însă, cu toate că la o primă vedere poate părea ceva cam înspăimântător, nu este deloc o specialitate greu de învățat.
Programe precum Adobe Illustrator, Stencil sau Visme sunt create tot mai user-friendly, astfel că nu îți va lua deloc mult timp să le cunoști toate tainele.
Specialiștii în design grafic sunt foarte bine plătiți și pot lucra din intimitatea domiciliului propriu. Tot ce au nevoie este un calculator suficient de performant pentru a putea rula software-urile caracteristice, ceva imaginație și motivație.
3. Web design
idei de afaceri mici
Persoanele ce lucrează în web design sunt incredibil de valoroase pentru toate companiile ce dețin site-uri, indiferent de domeniul de activitate al firmei respective.
În fiecare zi apar mii de pagini noi pe internet la nivel mondial, iar designerii web sunt cei responsabili de modul în care aceste site-uri arată și se comportă.
Cu toate că firme care să ofere servicii de web design s-ar dovedi, cu siguranță, afaceri online extrem de profitabile, nu este deloc ușor să devii un astfel de programator.
Vei avea nevoie de o mulțime de cursuri până când să poți implementa cu succes tot ceea ce își poate dori un client. Dar și recompensele vor fi unele pe măsură.
4. Cursuri online
idei afaceri
Ai investit o mulțime de bani și timp în dezvoltarea ta, prin accesare unor cursuri de specializare? Ai acumulat suficient de multă experiență într-un domeniu care este cât de cât interesant și ai avea cunoștințe utile pe care să împărtășești și celorlalți?
Atunci cursurile online sunt pentru tine.
Tot mai multe persoane sunt interesate să își dezvolte abilități pe care nu le au, apelând la astfel de lecții.
Există site-uri dedicate, unde vei putea scoate la vânzare cursurile, cum ar fi Udemy. Cu ajutorul unor astfel de platforme, vei duce la transformarea acestei idei afaceri 2020 într-un real succes.
5. Cărți electronice
afaceri de succes
Adunarea tuturor cunoștințelor acumulate de-a lungul anilor de studiu sau de muncă într-o carte electronică ce poate fi descărcată contra unor sume de bani de pe site-uri de specialitate, se poate de dovedi a fi o idee de afaceri destul de bună.
Nici măcar nu trebuie să scrii tu cartea. Vei putea găsi o mulțime de freelanceri, care te vor ajuta cu redactarea conținutului.
Tu tot ce trebuie să faci este să scoți la vânzare e-book-ul și, eventual, să îl promovezi puțin.
6. Instagram marketing
afaceri 2020
Multe persoane nu sunt conștiente de realul motiv pentru care aplicații precum Instagram sau Facebook au fost create – acela de a produce bani și de a promova produse.
Așa că un individ cu experiență în Instagram marketing poate sta la baza unei idei de afaceri 2020 foarte profitabile.
Vei avea nevoie și de anumite skill-uri, totuși. Este bine să stăpânești tehnici de marketing și, în plus, ai nevoie de mii sau poate chiar zeci de mii de follow-eri pe rețeaua socială.
Pentru a vorbi puțin despre sumele pe care le poți obține, află că vedete de la noi din țară iau între 3.000 și 10.000 Euro pentru a promova anumite servicii pe Instagram.

Lasă un comentariu