Ce inseamna recuperari creante?

0 Reviews

RECUPERARE CREANTE : Ce inseamna recuperari creante? Comision de succes foarte mic la recuperare datorii si debite CERE O OFERTA ACUM PE RECUPERARE CREANTE!

Ai facturi neincasate? Nu stii cum sa procedezi?
Ti-ai dori sa iti recuperezi banii si doresti sa stii ce te asteapta?
Nu stii cat timp dureaza o astfel de procedura?
Care sunt costurile si care sunt sansele de recuperare?

Recuperare creanțe

Societatea noastră recuperează creanțe atât interne cât și externe, de la societăți în funcțiune cât și de la societăți în insolvență. Clienții pentru care recuperăm creanțe fac parte din diferite domenii de activitate precum: construcții industriale şi rezidențiale, industria prelucrătoare, activităţi ştiinţifice şi tehnice, agricultură s.a.

Strategia şi tacticile noastre de recuperare a creanțelor se situează strict în limita legală şi a moralităţii în afaceri. Abordăm în primă fază o cale amiabilă, iar dacă aceasta nu duce la soluționarea pozitivă a cazului, se va propune abordarea judiciară prin semnare unui contract direct cu un avocat sau o societate civilă de avocatură şi se va aborda procedura judiciară și executorie până la recuperarea integrală a creanței.

Înainte de iniţierea oricărei discuţii asupra unei colaborări ne gândim să sunteţi interesaţi de costurile recuperării unei creanţe. În general costurile sunt între 4 şi 16% din valoarea creanţei recuperate. Dacă nu recuperăm nu încasăm. Principiul nostru este să demarăm procedura de recuperare în termen de o zi lucrătoare de la momentul semnării contractului de mandat.

Pasul 1

Contactaţi-ne pentru a vă face o evaluare a speţei dvs

Un comentariu la „Ce inseamna recuperari creante?”

Lasă un comentariu