Telemedicina Consultanta firme

Vezi Telemedicina Consultanta firme Aici

Telemedicina este considerată, în actualul context al pandemiei COVID-19, ca una dintre soluțiile care ar putea limita răspândirea virusului și, de asemenea, care ar putea ajuta sistemul de sănătate să gestioneze creșterea cererii pentru consultații minore

Telemedicina nu mai este science fiction

Există deja aplicații mobile de monitorizare a ritmului cardiac, a respirației și chiar anxietății, iar de aici la instrumente de analiză a stării de sănătate pe bază de inteligență artificială (AI) este doar un pas. Companiile de tehnologie construiesc deja sisteme de „îngrijire pre-primară”

pe bază de AI – care poate fi o interfață înainte de a întâlni un medic uman. Așadar, dacă spui AI ceea ce simți și introduci datele despre tine,  fișele medicale fiind din ce în ce mai digitalizate, aceasta ar putea pune, probabil, un diagnostic preliminar la fel de bine ca un medic care nu știe nimic despre tine.

Spre exemplu, compania Mindstrong a constatat că poate detecta stări mentale, cum ar fi depresia, doar urmărind modul în care o persoană utilizează telefonul. De asemenea, Livongo, un serviciu bazat pe cloud care ajută oamenii să-și gestioneze diabetul, trimite

utilizatorilor întrebări ocazionale despre cum se simt ca o modalitate de a învăța mai bine despre ei. În teorie, GPS-ul de pe telefon ar putea anunța un serviciu de îngrijire virtuală unde ați fost – inclusiv dacă ați vizitat o zonă de călătorie cu risc ridicat. De asemenea,  Amazon a intrat în 2019 cu Alexa în sectorul asistenței medicale prin adăugarea capacității asistentului virtual de a colecta și transmite date despre pacienți.

Telemedicina Consultanta firme

Lasă un comentariu