Vrei să-ți promovezi afacerea pe rețelele de socializare? Iată câteva sfaturi de la Coltuc și Asociații

Vrei să-ți promovezi afacerea pe rețelele de socializare?

Coltuc si Asociatii , ți-a pregătit câteva idei simple de promovare a business-ului în social media.

Ce trebuie să faci pentru ca business-ul tău să crească pe rețelele de socializare 

1. Completează profilul companiei tale

Acest lucru pare a fi unul neimportant. Dacă nu mergi pentru un aspect ultra-minimalist, pagina de Facebook, LinkedIn sau GooglePlus a afacerii tale ar trebui să fie completată.

În categoria Despre, ai spațiu pentru a adăuga link-uri, inclusiv alte profiluri de rețele sociale.  Secțiunea Story îți permite să oferi mai multe detalii despre compania ta, într-un format de povestiri.

2. Adaugă pictograme rețelelor sociale în newslettere

Dacă trimiți newslettere în mod periodic, asigură-te că mereu adaugi pictogramele rețelelor sociale. Este un memento subtil adresat destinatarilor că ești prezent și acolo.

3. Încearcă promovarea între canale de social media

Crearea unei promoții încrucișate  între canalele tale de social media le reamintește ocazional celor care te urmăresc că ai cont și pe alte rețele sociale. Poate arăta ca un link către pagina de social media, însoțită de un call-to-action care cere oamenilor să urmeze contul.

Pentru o abordare mai subtilă în ceea ce privește promovarea încrucișată, folosește spațiul din bio pentru a menționa că ai și alte conturi.

4. Adaptează-ți mesajul în funcție de rețeaua de socializare

Scrierea aceluiași mesaj pe fiecare rețea nu îți va oferi cele mai bune rezultate. Publicul tău de pe LinkedIn nu este, foarte probabil, același ca cel de pe Facebook și acest lucru este în regulă.Platformele de socializare au target-uri diferite. Poți utiliza aceleași fotografii sau videoclipuri, dar mesajul trebuie să îl adaptezi în funcție de audiență, păstrând însă aceeași strategie.

5. Implică-ți angajații în promovarea pe social media

Implicarea angajaților în promovare devine rapid o sursă majoră de amplificare a conținutului pentru branduri. Oamenii din echipa ta te pot ajuta să distribui conținutul de pe conturile tale din social media. Îi poți încuraja să creeze mesaje specifice și adaptate direct la canalele lor sociale.

Ne găsiți pe

SITE : https://coltucsiasociatii.ro/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/coltucsiasociatii.ro/
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/coltuc.ro/?hl=ro
URMARESTE SI #livecoltuc https://www.facebook.com/search/videos/?q=%23livecoltuc&epa=SERP_TAB

Un comentariu la „Vrei să-ți promovezi afacerea pe rețelele de socializare? Iată câteva sfaturi de la Coltuc și Asociații”

Lasă un comentariu