Sediu social virtual

 Sediu social virtual

Coltuc si Asociatii Sai iti asigura sediu social virtual la nevoie .Una dintre principalele probleme intampinate la infiintarea unei companii este gasirea unei locatii rezonabile.

Intr-un timp scurt, pentru inregistrarea sediului societatii, pentru a indeplini cerintele minime de inregistrare si pentru a incepe activitatea.

Prin urmare, iti oferim o alternativa mai eficienta, sub forma unui pachet complet de servicii de gazduire sediu social. Pachetul este dedicat atat companiilor locale aflate la inceput de drum sau a caror activitate nu necesita detinerea unui birou, cat si companiilor multinationale care au nevoie de un partener de incredere pentru administrarea sediului din Romania.

Serviciile noastre includ:

  • Primirea, scanarea si redirectionarea corespondentei;
  • Administrarea propriei linii de fax si telefonie;
  • Inchiriere sali de intalnire echipate si mobilate complet.

Nu mai trebuie să ceri acordul vecinilor, nu mai trebuie să explici părinţilor lucruri dincolo de înţelegerea lor. Nu trebuie să te rogi de vreun prieten mai bine situat.

Ai spaţiul tău! Ai rezolvat ieftin cu domicilierea şi deţii controlul afacerilor tale.

Un serviciu profesionist de gazduire sediu social virtual!

Are firma lui/pfa/bia/etc. sau este în curs de înfiinţare, nu are angajaţi, este prestator de servicii, consultant, vânzător, programator, arhitect, inginer, jurist, avocat, economist, contabil, antreprenor, investitor pe filosofia startup sau vânzare firmă de proiect, deţinători de firme-proiect în IT sau real estate. Colaborăm cu firme de contabilitate. Clienții lor ce au sediile expirate sunt mulțumiți să rezolve această problemă ieftin și eficient.

Lista nu este limitativă, surprinde-ne cu ceea ce faci!

Vă invităm să rezervaţi un spaţiu de lucru în Kubix! În cel mai scurt timp veţi fi contactat pentru detalii şi stabilirea unei întâlniri.

De ce Coltuc si Asociatii Sai ?

  • Este cea mai bună soluţie pentru sediul social;
  • Aveţi posibilitatea de a fi plătitor de TVA;
  • Soluţia optimă de gazduire sediu social;
  • Vă sprijinim în relaţia cu Registrul Comertului şi/sau ANAF;
  • Cu noi nu mai aveţi grija expirării sediului. Aveţi în noi un partener pe termen lung!

Lasă un comentariu