Romanii din strainatate

Romanii din strainatate

Coltuc si Asociatii are cei mai buni avocati colaboratori pentru romanii din strainatate. Nu trebuie sa va deplasati in tara pentru a va rezolva problemele juridice,va ajuta coltucsiasociatii.ro. Vezi si #livecoltuc.

SERVICII JURIDICE PENTRU ROMANII DIN STRAINATATE
Ati auzit de coltucsiasociatii.ro ?
______________________________________

www.coltucsiasociatii.ro
www.coltuc.ro

PESTE 16 ANI EXPERIENTA!

Serviciile oferite sunt concepute in asa fel incat sa NU trebuiasca sa va deplasati in Romania!
WHATSAPP 004/0745 150 894 SAU EMAIL avocat@coltuc.ro

Din pacate, foarte multi romani din afara granitelor tarii se confrunta zilnic cu probleme de natura juridica. Fiind intr-o tara straina,procedurile sunt mult mai complexe, greu accesibile romanilor si totodata foarte costisitoare
NE OCUPAM DE PROBLEMELE JURIDICE IN #ROMANIA!

Serviciile oferite sunt cu titlu exemplificativ:

Apostilare si traduceri. Este necesara o apostilare pentru recunoasterea actelor romanesti in strainatate .

Exequatur – recunoasterea in tara a hotararilor judecatoresti pronuntatein strainatate .
Probleme pensii
Problema alocatia europeana
Probleme imobile din Romania

Reprezentarea in instanta in cauze de divort sau in tara, incredintare minori si alte actiuni personale.  Pentru a nu va deplasa in tara, actiunile de divort necesita intocmirea unei procuri speciale.
Sau orice alta problema juridica!

#juridice

Exequatur este un concept specific dreptului internațional privat și se referă la procedura judiciară în cadrul căreia, în urma controlului exercitat asupra hotărârii judecătorești străine de instanțele statului pe teritoriul căreia se cere executarea, hotărârea judecătorească străină este declarată executorie.[1]

Exequatur se poate referi și la decizia unei instanțe de autorizare a executării în acea țară a unei sentințe arbitrare, a unui instrument autentic sau a unei tranzacții judiciare pronunțate în străinătate.

Anularea procedurii exequatur între statele membre pentru toate hotărârile judecătorește în materie civilă și comercială este obiectivul fundamental al programului de recunoaștere mutuală adoptat de Comisie și de Consiliu în decembrie 2000.

Apostilă (din franceză apostille) se numește o rezoluție pusă pe o petiție, pe o cerere, pe un raport, în general pe un act oficial. În sensul Convenției.

 

 

 

Lasă un comentariu