Romania

Romania

Coltuc si Asociatii Sai te ajuta cu procesele din Romania precum si daca te afli in strainatate te poate reprezenta in procesele din tara. Vezi si  #livecoltuc.

Domenii principale de activitate:

Dreptul comercial; Dreptul civil; Dreptul arbitrajului intern si international; Dreptul administrativ; Dreptul asigurarilor; Dreptul concurentei; Dreptul familiei; Dreptul fiscal si financiar; Dreptul international privat; Dreptul international public; Dreptul muncii; Dreptul penal; Dreptul proprietatii intelectuale; Dreptul succesoral; Dreptul transporturilor; Dreptul vamal; Dreptul omului

Domenii de competenta

Infiintari societati comerciale si modificarea actelor constitutive,atestare acte juridice,asistare in negocieri contracte,editarea acestor, asistare si reprezentare in fata organelor de urmarire penala(politie,parchet,penitenciare), inmatricularea de societati comerciale, redactarea de acte constitutive si aditionale,redactarea de hotarari ale adunarilor generale, reprezentarea asociatilor la adunari generale ,inregistrarea de reprezentante ,dizolvarea si lichidarea de societati ,cesiuni si alte operatiuni societare , listarea si delistarea de pe piata de capital, fuziuni , consultanta juridica in domeniul societatilor comerciale ,verificari ale titlurilor de proprietate, consultanta in domeniul dobandirii si instrainarii de immobile, contracte de vanzare cumparare si inchiriere, diverse contracte cu privire la imobile, redactarea diferitelor tipuri de contracte, consultatii cu privire la incheierea si continutul contractelor, asistenta in negocierea si incheierea de contracte, consultatii in domeniul impozitelor si taxelor, consultatii in legatura cu Taxa pe valoarea adaugata , consultatii in legatura cu impozitarea structurilor straine in Romania, consultatii in
legatura cu proprietatea intelectuala in Romania,redactarea de contracte in legatura cu proprietatea,litigii comerciale, civile sau penale etc.

România

Este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.[7] Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord și est și Republica Moldova la est, iar țărmul Mării Negre se găsește la sud-est.

De-a lungul istoriei, diferite porțiuni ale teritoriului de astăzi al României au fost în componența sau sub administrația DacieiImperiului RomanImperiului OtomanImperiului Rus și a celui Austro-Ungar.

România a apărut ca stat, condus de Alexandru Ioan Cuza, în 1859, prin unirea dintre Moldova și Țara Românească, păstrând autonomia și statutul de stat tributar față de Imperiul Otoman, pe care-l aveau cele două principate. A fost recunoscută ca țară independentă 19 ani mai târziu. În 1918TransilvaniaBucovina și Basarabia s-au unit cu România formând România Mare sau România interbelică, care a avut cea mai mare extindere teritorială din istoria României (295.641 km2).

 

Lasă un comentariu