Consultanta fiscala nerezidenti

Consultanta fiscala cetateni nerezidenti

Coltuc si Asociatii Sai acorda consultanta fiscala cetateni nerezidenti , consultanta juridica ,consultanta online este GRATUITA .Vezi si #livecoltuc . 

Flexibilitatea sporita a regulamentelor locale si internationale care stau la baza mobilitatii fortei de munca la nivel mondial, impreuna cu numarul tot mai mare al companiilor multinationale care incurajeaza mobilitatea angajatilor ca modalitate de atractie si retentie a talentelor, au dus la o crestere a cererii de servicii de consultanta si administrare dedicate persoanelor nerezidente si expatriati.

Cu toate acestea, lucrul cu persoane fizice straine se poate dovedi a fi o sarcina dificila, intrucat necesita atat cunostinte legate de legislatia fiscala, consultanta locala si de dreptul muncii, dar mai ales o intelegere profunda a reglementarilor internationale care definesc relatia dintre companii si persoanele fizice care lucreaza in strainatate.

Oferim o gama completa de servicii pentru angajatii straini, precum:

 • Obtinerea de permise de munca si de sedere;
 • Rezolvarea problemelor de relocare;
 • Stabilirea celor mai eficiente sisteme fiscale si de asigurari sociale;
 • Reprezentarea in comunicarea cu autoritatile locale;
 • Consultanta si suport administrativ cu privire la taxele locale si internationale.

Există situații în care și persoanele străine realizează venituri pe teritoriul României cum poate fi cazul, spre exemplu, al unui cetățean străin care obține venituri în urma închirierii unui imobil. În conformitate cu legislația fiscală, acestea au obligația de se înregistra fiscal. Mai jos vom prezenta câteva noțiuni legate de condițiile ce trebuie îndeplinite și procedura înregistrării fiscale.

Reglementarea cadru în materia înregistrării fiscale o reprezintă articolele 81 și 82 din Codul de procedură fiscală.

Serviciile de consultanță asistă organizațiile publice și private pentru a-și analiza și redefini strategiile, în a-și îmbunătăți eficiența operațiunilor și a-și optimiza resursele umane și tehnologice.

Consultanța este compusă din:
 1. Business Consulting (BC).[1] ce include:
 • Managementul operațiunilor, care urmărește integrarea de soluții de afaceri prin Business Process Re-engineering (BPR), sisteme de managementul relațiilor cu clienții (CRM), restructurare / reducerea costurilor, managementul achizițiilor și al furnizorilor.
 • Project Management
 • Managementul Schimbării, servicii de consultanță care, conexe unor altor servicii de consultanță, asistă organizația la gestionarea efectelor pe care schimbarea le are asupra resurselor umane din organizația respectivă.
 • Consultanță în Resurse Umane: Servicii de consultanță care urmăresc îmbunătățirea elementului „uman” al organizației prin: măsurarea și gestionarea performanței, organizarea de sisteme de beneficii, compensări și pensionare, strategii de resurse umane și de marketing, dezvoltarea talentelor, coaching pentru management.
 1. Consultanță în Tehnologia Informației

asistă organizațiile în a-și evalua propriile strategii IT în vederea alinierii tehnologiilor cu procesul de business. Aceste servicii includ planificare și concepție strategică, operare și implementare.

Vezi coltucsiasociatii.ro si #livecoltuc . Avem consultanta online GRATUITA .

 

Un comentariu la „Consultanta fiscala nerezidenti”

Lasă un comentariu