Consultanta corporate

Consultanta corporate

Consultanta corporate in cadrul coltucsiasociatii.ro cuprinde : Infiintarea, dezvoltarea si mentinerea unei afaceri.Poate necesita mult timp si efort din cauza birocratiei locale si a cadrelor legislative in continua schimbare.

La coltucsiasociatii.ro , reteaua noastra  de consultanti corporate si juridici a dezvoltat o gama larga de servicii. Care iti permit sa te concentrezi asupra afacerii tale ca si cand diferentele locale nu ar exista!

Consultanța în management este o activitate care își propune să optimizeze resursele organizațiilor din sectorul public și privat și, în același timp. Să le îmbunătățească eficiența proceselor, trainingul, selecția și integrarea resurselor umane și tehnologice. In conformitate cu nevoile specifice ale activității economice respective, în scopul obținerii unei valori adăugate cât mai mari.

Consultanță

Serviciile de consultanță asistă organizațiile publice și private pentru a-și analiza și redefini strategiile, în a-și îmbunătăți eficiența operațiunilor și a-și optimiza resursele umane și tehnologice.

Consultanța este compusă din:

  1. Business Consulting (BC).[1] ce include:

  • Managementul operațiunilor, care urmărește integrarea de soluții de afaceri prin Business Process Re-engineering (BPR). Sisteme de managementul relațiilor cu clienții (CRM), restructurare / reducerea costurilor, managementul achizițiilor și al furnizorilor.
  • Project Management
  • Managementul Schimbării, servicii de consultanță care, conexe unor altor servicii de consultanță, asistă organizația la gestionarea efectelor pe care schimbarea le are asupra resurselor umane din organizația respectivă.
  • Consultanță în Resurse Umane: Servicii de consultanță care urmăresc îmbunătățirea elementului „uman” al organizației prin: măsurarea și gestionarea performanței, organizarea de sisteme de beneficii, compensări și pensionare, strategii de resurse umane și de marketing, dezvoltarea talentelor, coaching pentru management.
  1. Consultanță în Tehnologia Informației

asistă organizațiile în a-și evalua propriile strategii IT în vederea alinierii tehnologiilor cu procesul de business. Aceste servicii includ planificare și concepție strategică, operare și implementare.

Lasă un comentariu