Consultanta afaceri

Consultanta afaceri

Coltuc si Asociatii Sai ofera consultanta afaceri , consultanta juridica fiind specializati in drept penal,drept civil,dreptul muncii,dreptul familiei.Vezi #livecoltuc. Avem pentru dvs.consultanta online GRATUITA . 

Dimensiune practica

Experienta ne-a dovedit ca provocarile cu care se confrunta afacerile sunt specifice fiecarei companii, si prin urmare noi va oferim – in cadrul Sedintelor de Analiza si Consultanta pentru Afaceri – solutii personalizate care tin cont de afacere, intentiile & prioritatile asociatilor (sau actionarilor) si ale familiilor acestora – acolo unde este cazul, precum si de situatia pietei si apetitul investitorilor pentru anumite domenii. In functie de ceea ce va doriti, noi punem resursele la lucru.

Cum functioneaza?

Ce obtii in urma Sedintei de Analiza si Consultanta in Afaceri

  • Mai intâi vă ascultăm pentru a vedea cum putem pune resursele si cunoștințele expertilor noștri in afaceri, in folosul Dvs. Incepem prin a vă cunoaște și a vă ințelege obiectivele personale și de business. Iar ce ne veți spune va defini modul in care vom folosi expertiza, resursele si contactele noastre in beneficiul Dvs și al afacerii pe care o conduceți;
  • In functie de intentiile Dvs – pe care le analizam prin perspectiva complexa a informatiilor pe care le avem si a interactiunilor cu investitori straini. Cumparatori si vanzatori de afaceri, finantatori, companii straine interesate sa intre pe piata romaneasca. Sau alte firme care se confrunta cu provocari similare, va prezentam o serie de recomandari practice si actuale . Care pot valida sau invalida planurile initiale ale Dvs si reconfigura viziunea si asteptarile.
  • In sprijinul implementarii recomandarilor noastre, ulterior Sedintei de Analiza si Consultanta, vom reveni la Dvs cu o propunere de colaborare . Care sa tina cont atat de obiectivele Dvs cat si de situatia reala din piata, precum si de fezabilitatea si interesul potential pe care noi il estimam din partea unor posibili parteneri potriviti propunerii Dvs.

Stim ca fiecare antreprenor este cel mai bun cunoscator al afacerii lui. La fel de bine stim ca oricare antreprenor simte – in anumite momente cheie ale afacerii sale, nevoia de a se sfatui CONFIDENTIAL cu cineva in planurile si intentiile sale si bineinteles de a colabora cu experti pentru punerea in aplicare a solutiilor potentiale.

Lasă un comentariu