Company Health Check
Coltuc si Asociatii Sai te ajuta si cu Company Health Check -ul societatii tale. Pe langa inregistrarea societatii si inregistrarea modificarilor aduse in structura societatii. Se recomanda o monitorizare periodica a diverselor termene ce pot afecta statusul si activitatea societatii. Precum valabilitatea sediului, valabilitatea mandatului administratorilor, modificari ale datelor asociatilor/administratorilor, durata societatii, obiecte de activitate sub conditie etc.
De ce trebuie o verificare periodica a statusului documentelor companiei?
Deoarece vei fi informat in permanenta, din timp, asupra obligatiilor pe care trebuie sa le indeplinesti pentru ca datele companiei sa fie actualizate, precum si pentru a lua toate masurile necesare in vederea respectarii prevederilor legale, evitand in acest fel potentiale consecinte prejudicioase.
Alege serviciul Company Health Check si evita situatiile neplacute precum radierea din oficiu sau nulitatea contractelor incheiate de compania ta, prin asigurarea unui serviciu periodic elementar care te ajuta sa identifici si sa izolezi anumite zone din cadrul companiei care au nevoie de atentie.
Cum functioneaza serviciul de notificare prin e-mail?
Clientul este notificat prin e-mail cu privire la diverse situatii legate de statusul societatii, precum:
- Avertizare valabilitate sediu social/sedii secundare;
- Avertizare valabilitate mandat administratori/cenzori;
- Avertizare obiect activitate sub conditie;
- Avertizare conditii functionare indeplinite etc.
In plus, sunt trimise notificari si in situatia modificarii legislatiei societatilor comerciale, cu impact direct asupra desfasurarii in bune conditii a activitatii clientului.
Periodicitatea notificarilor este stabilita in functie de nevoile clientului (lunar, trimestrial, semestrial, anual), iar pretul este unul fix, stabilit in functie de specificul societatii.
CUM SĂ ÎNREGISTREZI O SOCIETATE COMERCIALĂ
Company Health Check
Fondatorii societăţii comerciale
Infiintare societate comerciala poate fi efectuată de către persoane fizice şi juridice. Conform art. 31 al Legii nr. 1134/1997 privind societăţile pe acţiuni, sunt consideraţi fondatori persoanele fizice şi juridice care au luat decizia de a o înfiinţa. Fondatorii semnifică persoanele care îşi asumă riscul în contextul organizării unei afaceri. Anume fondatorul este cel care determină obiectivele unei afaceri, fiind persoana care, având iniţiativa constituirii unei afaceri, se angajează să reunească capitalul necesar constituirii şi potenţialul personal, precum şi să îndeplinească formalităţile prevăzute de lege în acest scop.