Coltuc

Coltuc

Coltuc Marius Vicentiu este managerul firmei Coltuc si Asociatii Sai SRL  . Gasiti cei mai buni avocati colaboratori pentru firma sau problemele dvs.de natura juridica. Vezi si #livecoltuc . 

Cine suntem? 

Suntem Coltuc si asociatii Sai cea mai buna firma de consultanta firme si afaceri CIF 33083673 , J40/4888/2014 Bdul.Constantin Brancoveanu 116 Sectorul 4 .

Ce facem?

Daca v-ati gandit sa infiintati o firma sau un pfa va putem ajuta cu cateva sfaturi

Daca aveti o firma va putem ajuta cu tot ce este necesar pentru functionarea dvs. si anume: servicii legale,servicii contabilitate,obtinere avize,autorizatii … cam „tot ce misca” in firma dvs.

Oferim consultanta si asistenta juridica in litigiile rezultate din interpretarea sau punerea in aplicare a actelor administrative, atat in ceea ce priveste reprezentarea autoritatilor administrative, cat si a persoanelor lezate prin emiterea unui act administrativ.

Viziune:

In privinta problemelor pe care contenciosul administrativ le ridica, “Coltuc si asociatii ” asigura consultanta in ceea ce priveste raportul persoanei ale carei drepturi au fost lezate prin emiterea unui act administrativ, cu autoritatile publice centrale si locale, consultanta in favoarea petentului in redactarea si inaintarea oricaror cereri catre autoritatile publice locale si centrale, precum si reprezentarea si asistarea juridica in relatia cu acestea, asistenta juridica si reprezentarea persoanelor fizice si juridice in fata instantei de contencios administrativ, in toate fazele procesuale.

Oferim consultanta si redactam pentru clientii nostri urmatoarele tipuri de cereri:

  • Cerere privind emiterea unui act administrativ
  • Contestatie administrativa – cerere privind procedura prealabila
  • Cerere de suspendare a unui act administrativ pe cale principala
  • Actiune in anularea actului administrativ
  • Actiune in obligarea autoritatii administrative la emiterea unui act administrativ
  • Actiune in pretentii constand in despagubiri materiale si morale
  • Actiune impotriva ordonantelor Guvernului
  • Exceptia de nelegalitate (poate fi invocata oricand, inclusiv in caile de atac, in fata instantei investita cu o cerere de chemare in judecata a carei solutionare este dependenta de valabilitatea unui act juridic administrativ)

In situatia in care considerati ca o institutie a autoritatii publice locale sau centrale emite acte administrative ce sunt de natura sa va lezeze drepturile, apelati imediat la persoane specializate in domeniul juridic pentru a identifica in cel mai scurt timp procedura de urmat pentru a va proteja drepturile, avand in vedere faptul ca legislatia in domeniul dreptului administrativ prevede numeroase termene de decadere, care, odata depasite, pun si un profesionist al dreptului in imposibilitate de a identifica solutii pentru rezolvarea problemelor juridice.

 

 

Lasă un comentariu