#livecoltuc – Cum verific o firma partenera?

#livecoltuc – Cum verific o firma partenera? http://www.coltucsiasociatii.ro

#livecoltuc - Cum verific o firma partenera?

 

Vezi si https://coltucsiasociatii.ro/livecoltuc-cum-v…-firma-partenera/livecoltucsiasociatii

firmă sf [At: ODOBESCU, S. III, 335 / Pl: ~me / E: ger Firma1 Denumire convențională sub care funcționază o întreprindere. 2 Antrepriză industrială sau comercială. 3 Inscripție executată pe un zid, pe o placă etc., așezată la intrarea unui magazin, a unei întreprinderi etc. și pe care este indicată denumirea, destinația, caracterul acestora. 4 (Pex) Panou (încadrat de motive și desene ornamentale, lumini etc.) pe care este inscripționat numele și destinația unei firme (2).

https://ro.wiktionary.org/wiki/coltuc

FÍRMĂ, firme, s. f. 1. Inscripție executată pe un zid, pe o placă etc., așezată la intrarea unui magazin, a unei întreprinderi etc. și pe care este indicată denumirea, destinația, caracterul acestora; p. ext. placă, panou cuprinzând această inscripție (adesea însoțită sau încadrată de motive și desene ornamentale, lumini etc.). 2. Numele sau denumirea sub care un comerciant este înmatriculat în registrul comerțului și sub care semnează; p. gener. termen generic pentru unități de afaceri, indiferent de forma juridică a acestora. – Din germ. Firma.

#livecoltuc – Cum verific o firma partenera?

FÍRMĂ, firme, s. f. 1. Inscripție executată pe un zid, pe o placă etc., așezată la intrarea unui magazin, a unei întreprinderi etc. și pe care este indicată denumirea, destinația, caracterul acestora; p. ext. placă, panou cuprinzând această inscripție (adesea însoțită sau încadrată de motive și desene ornamentale, lumini etc.). 2. Denumire convențională sub care funcționează o întreprindere. – Din germ. Firma.

 

 

 

Urmareste #livecoltuc pe facebook

Urmeste si pe Youtube
https://www.youtube.com/results?search_query=%23livecoltuc

Lasă un comentariu