Trupa “Parazitii” obtine o prima victorie in instanta in procesul cu Politia

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Trupa “Parazitii” obtine o prima victorie in instanta in procesul cu Politia

Trupa “Parazitii” obtine o prima victorie in instanta in procesul cu Politia.Vezi cum la coltucsiasociatii.ro.Vezi si #livecoltuc.

Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, a anuntat in luna iunie ca va da in judecata trupa Parazitii, avand in vedere mesajul ofensator lansat la adresa politistilor din Romania in piesa “Antimilitie”.

“Trebuie sa avem judecatori priceputi la cantat. Sindicatul va da in judecata trupa pentru melodia aia. Nu se poate asa ceva, intr-o tara democrata”, a declarat Iulian Surugiu, la Romania TV.

Textul este semnat de Cheloo si de Ombladon. Cheloo a mai avut probleme cu legea, din cauza injuriilor si a temperamentului. De asemenea, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

In aceasta disputa s-a implicat si celebrul Marian Godina care a spus ca nu Politia Romana se judeca cu “Parazitii”, ci un sindicat.

„E plin Facebook-ul de stirea ca politistii dau in judecata trupa „Parazitii” pentru versurile melodiei „Antimilitie”. Asta chiar e o stire, numai ca lucrurile nu stau chiar asa. Cei care au anuntat ca vor actiona in instanta trupa nu sunt nici „Politia Romana” ca institutie si nici „politistii”.

[/column]

Lasă un comentariu