[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]
Sunt TATA si am drepturi
Sunt TATA si am drepturi MAKE THE TATA GREAT VREAU SA FAC PARTE DIN GRUP ACUMhttps://www.facebook.com/groups/482778615632206/
MAKE THE TATA GREAT AGAIN
VREAU SA FAC PARTE DIN GRUP ACUM
https://www.facebook.com/groups/482778615632206/
Acest grup ajuta juridic , moral si educativ orice barbat care este TATA divortat
Este coordonat de COLTUC MARIUS VICENTIU Marius Vicentiu Coltucmanager www.coltucsiasociatii.ro si TATA DIVORTAT cu doi copii????
Ne puteti scrie oricand pe www.coltucsiasociatii.ro
MAKE THE TATA GREAT ????????
Termenul Drepturi (la plural) se referă la ceea ce știința juridică concede sau recunoaște(d) unui subiect de drept (indiferent dacă acesta a fost exonerat sau nu de respectivul drept); spre deosebire de termenul Drept (la singular), care se poate referi la concepte precum știință juridică(d), ordine juridică sau sistem juridic. Justificarea(d) beneficierii sau exercitării diferitelor drepturi de către fiecare dintre subiecții care le posedă, poate fi bazată pe circumstanțe foarte diferite: naștere, moștenire, vecinătate(d), conchistare, muncă, sau alte.
În acest sens, conceptul “Drepturi” rezultă a fi un termen confuz, confuzie produsa de o suprapunere concomitentă a mai multor înțelesuri, a diferitelor situații juridice sau relații juridice(d), prin prisma conținutului, a obiectului sau a sensului a ceea ce este recunoscut sau acordat (concedat), titularului sau eventualului obligat (subiect pasiv). Conceptul drepturi si conceptul libertăți sunt concepte analogice (identice) și spre a se sublinia asta le întâlnim pe amândouă, foarte frecvent, ca expresie unitara de forma: drepturile și libertățile.
[/column]