Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata ?

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata ?

Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata , este lansat de coltucsiasociatiisai.ro #factotulpentrufirmata ajuta firmele si pfa ul.Vezi si #livecoltuc

#factotulpentrufirmata inseamna ca ne ocupam de toate problemele dvs. fiscale, juridice, resurse umane pentru firma dvs. sau pfa ul dvs.

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

#factotulpentrufirmata-coltucsiasociatii.ro#factotulpentrufirmata-coltucsiasociatii.ro


Ati fi de acord cu #factotulpentrufirmata
Nu trebuie sa mai cautati pe net sau sa apelati la prieteni cand aveti o anumita problema la firma sau pfa ul dvs.

Dorim ca sondajul sa fie semnat de peste 10000 de oameni
Multumim

PUTETI SEMNA AICI

[/column]

Termenul de Societate poate să însemne:

SOCIETÁTE, societăți, s. f.

1. Totalitatea oamenilor care trăiesc laolaltă, fiind legați între ei prin anumite raporturi economice. ♦ Ansamblu unitar, sistem organizat de relații între oameni istoricește determinate, bazate pe relații economice și de schimb; p. ext. sistem social. ♦ Cerc limitat de oameni de prim rang (prin poziție socială, situație materială etc.). 2. Asociație de persoane constituită într-un anumit scop (științific, literar, sportiv etc.). 3. (Comerț) Asociație de oameni de afaceri alcătuită pe baza unor investiții de capital, în vederea obținerii unor beneficii comune. ◊ Societate în nume colectiv = asociație între un număr limitat de persoane, care întemeiază o întreprindere comercială sau industrială, depunând fiecare capital și contribuție în muncă și răspunzând solidar și nelimitat la obligațiile pe care și le-au asumat. Societate anonimă pe acțiuni = întreprindere industrială, comercială sau financiară, formată prin asociere de capital. 4. Grup de oameni care petrec un anumit timp împreună; tovărășie, companie. ◊ Expr. În societate = între oameni, în lume. [Pr.-ci-e-] – Din fr. société, lat. societas, -atis.